Keittiö- ja huoneistoremontit Tampereella

Remontteja ja keittiöremontteja jo lähes 30 vuotta

KT-Saneeraustyö on ollut toiminnassa kohta 30 vuotta. Tänä aikana olemme tehneet lukuisia keittiöremonttia. Niissä olemme kohdanneet myös erilaisia haasteita, jotka onnistuneesti olemme ratkaisseet. Teemme asiat kerralla oikein, eikä "oho!"-tilanteita pääse syntymään.

Aika on myös näyttänyt meille keiden yhteistyökumppanien kanssa työt sujuvat. Olemme rakentaneet luotettavan verkoston, jonka jokainen jäsen hoitaa oman osuutensa. Saat siis meidän ammattitaitomme lisäksi luotettavan toimitusketjun, jonka jokainen lenkki pitää.

Avaimet käteen -toimitus — ajallaan

Me hoidamme keittiöremonttisi tai huoneistoremonttisi alusta aina loppusiivoukseen saakka.

Voit myös tilata kauttamme keittiökalusteet ja asentaa tai asennuttaa ne itse. Käytämme laadukkaita Padas-keittiöiden runkoja ja ovia sekä Hahlen erinomaisia ja kestäviä tasoja ja mekanismeja.

Suunnittelupalvelu

Kun tilaat keittiön tai keittiöremonttin meiltä, tarjoamme sinulle suunnittelupalvelun. Suunnittelemme keittiösi yhdessä kanssasi, toiveittesi mukaan toimivaksi. Tämän lisäksi kumpikin osapuoli voi olla varma siitä, että remontin tavoitteet, aikataulu ja budjetti ovat realistiset. Näin saat sovitun kaltaisen keittiön ilman ikäviä yllätyksiä.

Laatua, josta olemme ylpeitä

Mottomme on: "Joko tehdään kunnolla, tai sitten ei tehdä ollenkaan." Me rakennamme keittiösi kuin omamme - huolella, tarkkuudella ja ammattilaisen työmoraalilla. Haluamme olla ylpeitä työmme jäljestä, ja se näkyy!

Kilpailukykyinen hinnoittelu

(Koska panostamme laatuun, me emme ole valitettavasti se halvin vaihtoehto.) Me olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että meidän hinta-laatusuhteemme on niin hyvä, että se saattaa jopa yllättää sinut.

Pyydä tarjous ja totea itse!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai poikkea luoksemme, niin katsotaan miten sinunkin keittiö- tai huoneistoremonttisi saadaan luotettavasti onnistumaan.